Titel:
Burning Man
Kategori:
Drama
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Burning Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Burning Man

Burning Man (2011)

Tom är chefskock på en chic restaurant på Bondi beach i Sydney. Han är en arrogant typ som ser flyktigt på tillvaron. Han beter sig själviskt och allmänt illa mot sina kollegor och sin 8-årige son Oscar, men även mot de många kvinnorna i hans liv, exfrun Karen, kollegan Sally, psykologen Miriam, Lisa som är lyckligt gift, prostituerade Lesley och mäklaren Carol som skulle sälja hans hus. Men Tom har inte alltid varit osympatisk. För tio år sedan träffade han vackra, perfekta Sarah. Hon tog fram det bästa hos Tom och gav honom deras gemensamma son. Men de högre makterna ger och tar. I armarna på Tom dör Sarah. Tom faller djupt och tappar sin personlighet och sin integritet.Burning man är ett provocerande, tårdrypande och vackert drama om en sörjande pappa och en kärlekstörstande sons resa tillbaks till livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Burning Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Burning Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar