Titel:
Page One: A Year Inside New York Times
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-01-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Page One: A Year Inside New York Times:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Page One: A Year Inside New York Times

Page One: A Year Inside New York Times (2011)

I denna tid när internet har blivit vår största nyhetskälla och ett stort antal tidningar går i konkurs, skildrar Page One medieindustrins förändring och vad som står på spel om den grävande journalistiken försvinner. Filmen utspelar sig i stormens öga, eller, beroende på hur man ser det, på nyhetsrapporteringens mest heliga mark, aldrig tidigare har någon filmare fått obegränsad tillgång till New York Times nyhetsredaktion under ett helt år. Regissören Andrew Rossi är tidigare känd för sitt arbete med kritikerfavoriten Control Room, som skildrade Al Jazeeras Irakrapportering. Page One: A Year Inside the New York Times var i tävlan vid Sundance Filmfestival 2011.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Page One: A Year Inside New York Times
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Page One: A Year Inside New York Times"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar