Titel:
Mulan (Engelskt tal)
Originaltitel:
Mulan
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:24
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2012-03-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mulan (Engelskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mulan (Engelskt tal)

Mulan (Engelskt tal) (1998)

Mulan

En gammal kinesisk berättelse har nu blivit ett fantastiskt äventyr fyllt av spänning, känslor och massor av skratt i Disneys 36:e tecknade Klassiker i MULAN. Mulan är en ung och modig flicka som inte riktigt passar in i det traditionsbundna kinesiska samhället. När hennes åldrande far blir inkallad för att försvara kejsardömet mot de invaderande hunnerna fattar hon ett beslut. Hon klär ut sig till man och tar sin fars plats i kejsarens armé. Där tränar hon med en festlig grupp krigare ledda av kapten Shang. Med sig har hon den komiske och beskyddande draken Mushu och den lilla lyckosyrsan Cri-Kee. Men Mulan kommer att behöva mer än Mushus vassa tunga och tokiga påhitt för att bekämpa hunnernas skoningslöse ledare Shan-Yu. Bara genom att följa sitt hjärta kan Mulan bli en skicklig krigare, ge sitt land seger och sin familj en välförtjänt heder. Mulan trumferar på alla fronter. Med sina hisnande animationer, fantastiska musik och action-fyllda slag bland snöklädda berg, är detta en film som roar och inspirerar hela familjen! Finns även med svenskt tal.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mulan (Engelskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mulan (Engelskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar