Titel:
Nu är det jul - igen 2
Originaltitel:
The Santa Clause 2
Kategori:
Komedi
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-12-22
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Nu är det jul - igen 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nu är det jul - igen 2

Nu är det jul - igen 2 (2002)

The Santa Clause 2

Walt Disney Pictures presenterar NU ÄR DET JUL– IGEN 2, en ny fartfylld familjekomedi med massor av skratt, bjällerklang, snö, julklappar och allt annat som hör julen till! Tim Allen är tillbaka i rollen som Tomten, eller Scott Calvin som han egentligen heter. De senaste åtta åren har han blivit allas favorit, inte minst hos sina trogna nissar som tycker att han är den bäste Tomten någonsin. Men denna jul börjar allt krångla. Hans egen son Charlie har hamnat på årets ”stygga-barn-lista”. Dessutom måste han hitta Den Rätta Fru Tomtemor och gifta sig före julafton, annars blir han helt avtomtifierad. Så mitt i julstöket finns bara en sak för honom att göra; lämna ifrån sig tomteluvan till en extratomte och åka hem från Nordpolen för att reda ut sitt familjetrassel!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nu är det jul - igen 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nu är det jul - igen 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar