Titel:
The Rock
Kategori:
Action
Längd:
2:10
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2012-03-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera The Rock:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Rock

The Rock (1996)

Nu har teamet bakom succéfilmerna Rött Hav, Top Gun och Snuten i Hollywood gjort det igen. Den gamla fängelseön Alcatraz (The Rock) ockuperas av elitsoldater ledda av överste Francis X Hummel (Ed Harris). Med turister som gisslan riktar de raketer laddade med biologiska stridsmedel mot San Francisco. Mannen som kan rädda stadens invånare från en säker död är John Patrick Mason, den ende fånge som rymt från Alcatraz och överlevt, spelad av legendariske Sean Connery. Han får hjälp av Stanley Goodspeed, en begåvad men virrig FBIagent, spelad av Nicolas Cage. Ska myndigheterna lyckas stoppa Hummel och hans män, måste Mason leda motattacken samma väg in i fängelset som han en gång tog sig ut.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Rock
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Rock"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar