Titel:
Enemy of the State
Kategori:
Action
Längd:
2:06
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Enemy of the State:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Enemy of the State

Enemy of the State (1998)

Robert Dean (Will Smith) är en ung, framgångsrik advokat. Av misstag får han tag på bevismaterial om ett brutalt mord på en högt uppsatt politiker. När det visar sig att det är självaste staten och dess hemliga övervakningsbyrå NSA som ligger bakom dådet, inser Robert att han och hans familj befinner sig i livsfara. Likt en levande måltavla jagas Robert i ett rasande tempo med hjälp av bland annat satellitsända kameror och buggning, teknik som ser och hör allt. Hans enda chans att återfå sin identitet är att ta hjälp av en gammal NSA-agent (Gene Hackman) och att slå tillbaka med samma medel som NSA själva använder. En strid som kommer att stå dem dyrt... Enemy of the State är en non-stop action-thriller producerad av Hollywoods okrönte action-konung Jerry Bruckheimer från bl a Armageddon, The Rock och Con Air. Huvudrollsinnehavaren Will Smith känns igen från bl a Independence Day och Men in Black medan Gene Hackman medverkat i filmer som Rött Hav och Firman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Enemy of the State
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Enemy of the State"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar