Titel:
En Prinsessas Dagbok
Originaltitel:
The Princess Diaries
Kategori:
Komedi
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2012-03-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera En Prinsessas Dagbok:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Prinsessas Dagbok

En Prinsessas Dagbok (2001)

The Princess Diaries

Den blyga Mia Thermopolis (Anne Hathaway) saknar det mesta. Självförtroende, utstrålning, pojkvän - allt lyser med sin frånvaro. Ända tills den dag då hennes dittills okända mormor Clarisse Renaldi (Julie Andrews) dyker upp med en chockerande nyhet. Clarisse är drottning - och Mia är en tvättäkta prinsessa, och kan ärva tronen till det stenrika furstendömet Genovia. Över en natt förändras allt och från att alltid ha stått i skuggan hamnar Mia nu mitt i rampljuset. Men självförtroendet är fortfarande i botten. Liksom stilen, finessen och allt annat som en riktig prinsessa skall ha. Vilket leder fram till frågan: Klarar hon av att bli prinsessa - och vill hon verkligen bli det?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Prinsessas Dagbok
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Prinsessas Dagbok"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar