Titel:
Inspector Gadget
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:15
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2011-12-24
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Inspector Gadget:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Inspector Gadget

Inspector Gadget (1999)

Att den godtrogne och lite strulige väktaren John Brown (Matthew Broderick) inte lyckades komma in på polisskolan var inte så konstigt. Men John ger inte upp, han har nämligen en dröm: att bli världens bästa polis. I ett jättehemligt experiment råkar John bli försökskanin. Dr. Brenda Bradford (Joely Fisher), som John är hemligt förälskad i, bygger in ca 14.000 olika finesser i Johns kropp. Han blir något av en levande maskin, som under namnet inspektör Gadget med liv och lust går in för att fånga skurkar. Till slut står han inför sitt livs knepigaste uppgift, att rädda världen från superskurken Claw (Rupert Everett). Men alla de tekniska manickerna är inte bara till hjälp, det kan också vara besvärligt att ha en helikopter i hatten, spiralfjädrar under skorna och utdragbara armar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Inspector Gadget
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Inspector Gadget"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar