Titel:
En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag
Originaltitel:
The Princess Diaries 2: Royal Engagement
Kategori:
Komedi
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2012-03-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag

En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag (2004)

The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Mia Thermopolis (Anne Hathaway) gör sig redo att ta över tronen i det lilla furstendömet Genovia. Men hon hinner knappt flytta in i det kungliga palatset förrän hennes tillvaro vänds upp och ner. Inte nog med att hon är tvungen att ta över tronen tidigare än väntat - hon måste dessutom omedelbart gifta sig för att få bli drottning! Friarna står i kö men det är väldigt ont om tid. Ska Mia lyckas hitta den rätte innan tiden runnit ut? Garry Marshalls (Runaway Bride, Pretty Woman) En prinsessas dagbok 2: Kungligt uppdrag tar vid där den första delen slutade. Filmen genomsyras av samma värme och humor som föregångaren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En Prinsessas Dagbok 2: Kungligt Uppdrag"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar