Titel:
Brudens Far 2
Originaltitel:
Father Of The Bride Part 2
Kategori:
Komedi
Längd:
1:41
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Brudens Far 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Brudens Far 2

Brudens Far 2 (1995)

Father Of The Bride Part 2

Nu är Steve Martin och Diane Keaton tillbaka igen i uppföljaren till succékomedin "Brudens Far"! Här har George Banks (Steve Martin) knappt hämtata sig från det traumatiska bröllopet där han gifte bort sin dotter, förrän han får nya bekymmer. Nu berättar de nygifta plötsligt att de ska bli föräldrar. Som om inte det vore nog berättar Georges hustru Nina (Diane Keaton) att hon också är gravid. Georges liv kommer i gungning då han känner sig för ung för att bli farfar och för gammal för att bli far igen. Han försöker emellertid att på sitt eget unika sätt komma till rätta med den medelålers kris han hamnat i.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Brudens Far 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Brudens Far 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar