Titel:
Mannen som kunde tala med hästar
Originaltitel:
The Horse Whisperer
Kategori:
Drama
Längd:
2:42
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mannen som kunde tala med hästar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mannen som kunde tala med hästar

Mannen som kunde tala med hästar (1998)

The Horse Whisperer

När dottern i en välmående New York-familj skadas blir ingenting sig likt. Plötsligt tvingas de alla att rannsaka sina liv – något som blir både smärtsamt och nyttigt… 14-åriga Grace (Scarlett Johansson) är både fysiskt och psykiskt ärrad efter en fruktansvärd ridolycka med sin häst Pilgrim. Grace mamma Annie (Oscar®-nominerade Kristin Scott Thomas från bl a ”Den engelske patienten”) anar emellertid att Grace och Pilgrims öde är tätt sammanlänkade och kontaktar en så kallad ”hästviskare”, en person med förmågan att behandla mentalt störda hästar. Tillsammans far de till Montana där en legend på området, Tom Booker (Robert Redford), tar sig an Pilgrim och inte minst Grace, vars liv sakta återuppbyggs. Under tiden blossar också kärleken upp mellan Annie och Tom, något som blir både underbart och svårt... ”Mannen som kunde tala med hästar” är ett romantiskt drama baserat på Nicholas Evans bestseller. För såväl produktion som regi svarar Oscar®-belönade Robert Redford och i övriga roller syns bl a Dianne Wiest (”Hannah och hennes systrar”) samt Sam Neill (”Jurassic Park”).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mannen som kunde tala med hästar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mannen som kunde tala med hästar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar