Titel:
Ladder 49
Kategori:
Action
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-12-21
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Ladder 49:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ladder 49

Ladder 49 (2004)

Jack Morrison (Joaquin Phoenix) är en erfaren brandman som dagligen räddar människoliv. Men vid en våldsam brand blir han själv fångad i eldhavet. Jacks enda hopp står till de andra brandmännen, ledda av hans vän och mentor, kapten Mike Kennedy (John Travolta). Medan Jacks kollegor kämpar för att rädda honom reflekterar Jack över sitt liv, sitt riskfyllda jobb, sin fru Linda och deras två små barn - som han kanske aldrig kommer att återse... Ladder 49 är en hyllning till vardagens hjältar. Filmen blandar tät action med ett starkt drama. Joaquin Phoenix (The Village) och John Travolta (Pulp Fiction) ger karisma och personlighet åt huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ladder 49
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ladder 49"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar