Titel:
Coyote Ugly
Kategori:
Drama
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Coyote Ugly:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Coyote Ugly

Coyote Ugly (2000)

Från succéproducenten Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean-trilogin) kommer den sexiga och romantiska komedin Coyote Ugly. En stjärnspäckad rollista med Piper Perabo (The Prestige) och Maria Bello (Payback) i spetsen, gör att den här sexiga komedin blir vildare än någonsin. Violet Sanford (Perabo) flyttar till New York för att förverkliga sin dröm om att bli en berömd låtskrivare, men ingenting blir som hon tänkt sig, och snart är hon både desperat oc h pank. Ironiskt nog blir den blyga, oskuldsfulla Violet bartender på stans coolaste nattklubb – Coyote Ugly. Där tillbringar den kaxiga barpersonalen mer tid ovanpå bardisken än bakom den, för att hetsa bargästerna med sin skamlösa show! Skratta åt de låga skämten och se hur den vilda festen fullkomligen bubblar över av högupplöst nattklubbsaction - medan det fantastiska ljudet kommer att få dig att dansa och festa hela natten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Coyote Ugly
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Coyote Ugly"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar