Titel:
King Arthur
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2012-03-07
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera King Arthur:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

King Arthur

King Arthur (2004)

Den romersk-brittiske krigarhjälten Arthur (Clive Owen) och hans tappra riddare har stridit på romarnas sida i 15 år. Nu behöver de bara genomföra ett sista livsfarligt uppdrag för att bli fria. Medan saxarna, ledda av den ondskefulle Cerdic (Stellan Skarsgård), anfaller England ska Arthur och hans män rädda en romersk familj ut ur landet. Vid sin sida har de frihetskämpen Merlin (Stephen Dillane) och den lika vackra som stridsdugliga Guinevere (Keira Knightley). På flykt undan de barbariska angriparna inser Arthur att det är hans öde att stanna - och med sitt svärd befria England. King Arthur är ett fantastiskt, stortslaget actionäventyr från stjärnproducenten Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, Armageddon, m fl.). Clive Owen (Gosford Park, The Bourne Identity) är storartad i rollen som den blivande Kung Arthur. Keira Knigthley (Pirates of the Caribbean) och Stellan Skarsgård (Dogville, Jakten på röd oktober) gör båda färgstarka insatser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  King Arthur
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "King Arthur"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar