Titel:
Ice Princess
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2012-02-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ice Princess:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ice Princess

Ice Princess (2005)

Plugghästen Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) är fångad mellan sin stora dröm om att bli konståkningsstjärna och sin stränga mamma (Joan Cusack), som vill skicka henne raka vägen till Harvard. Casey fantiserar om att en dag bli som klasskamraten Gen (Hayden Panettiere), som tränar konståkning och tävlar på elitnivå. Så när Casey får chansen att träna ihop med Gen och hennes coach (Kim Cattrall), måste hon gå emot sin mamma - och satsa allt på sin dröm att bli isprinsessa...Isprinsessan (Ice Princess) är en underbar film om hur viktigt det är att våga tro på sig själv och följa sin egen dröm - även om den verkar ouppnåelig. Casey spelas av Michelle Trachtenberg (TV-serien Buffy och Vampyrerna); Joan Cusack (The School of Rock) gör rollen som hennes mamma och Caseys coach spelas av Kim Cattrall (Sex and the City).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ice Princess
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ice Princess"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar