Titel:
Bilar 2 (Svenskt tal)
Originaltitel:
Cars 2 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-12-13
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bilar 2 (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bilar 2 (Svenskt tal)

Bilar 2 (Svenskt tal) (2011)

Cars 2 (Swedish)

Från skaparna av Bilar, Upp och Toy Story 3 kommer en ny Pixarklassiker för hela familjen. Racingens superstjärna Blixten McQueen och den suveräne bärgningsbilen Bärgarn, drar iväg på en resa ut i världen för att tävla om vem som är världens snabbaste bil, i en stor World Grand Prix-tävling. Men vägen mot mästerskapstiteln är full av intriger, spänning och överraskningar när Bärgarn trasslar in sig i ett eget skruvat internationellt spionäventyr! Följ med på ett högoktanigt äventyr med världens häftigaste ”bilstjärnor” i huvudrollerna. Det är gasen i botten som gäller från start till mål! Finns även med engelskt tal!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bilar 2 (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bilar 2 (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar