Titel:
I dina händer
Originaltitel:
Contre Toi
Kategori:
Drama
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-19
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera I dina händer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I dina händer

I dina händer (2010)

Contre Toi

Kristin Scott Thomas spelar huvudrollen i Lola Doillons I dina händer. En ung man förlora sin hustru och tar, förblindad av sorg, ett drastiskt beslut - han ska hämnas genm att kidnappa den kvinnliga läkare han håller ansvarig för hennes död. Under fångenskapen börjar svårtolkade och intensiva känslor växa fram emellan kidnapparen och hans offer. Våld och ensamhet, de tragiska händelserna från deras gemensamma förflutna, det desperata behovet av kärlek och viljan att överleva tvingar dem att konfrontera sina egna liv. Båda är hjälplösa inför en överväldigande passion som kommer att förändra dem för alltid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I dina händer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I dina händer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar