Titel:
Conan the Adventurer - Avsnitt 13
Originaltitel:
Conan the Adventurer - Episode 13
Längd:
0:44
Utgivningsår:
1997
Publicerad:
2011-05-09
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Conan the Adventurer - Avsnitt 13:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Conan the Adventurer - Avsnitt 13

Conan the Adventurer - Avsnitt 13 (1997)

Conan the Adventurer - Episode 13

Conan av Cimmerian är en av fantasygenrens största ikoner – den laglöse dräparen som i en svunnen tid bekämpar mäktiga fiender, ofta för personlig vinning. I denna äventyrspackade actionserie sluter han upp med en talangfull skara hjältar, som alla har sin egen unika gåva när striderna rasar. På med sandalerna, höj kruset och svinga svärdet – det är dags att bege sig till barbarernas värld! För 12000 år sedan, i en värld fylld av fantastiska kungariken, föds Conan barbaren. Han blir en stor hjälte – fruktad av fienden och legendarisk i folkmun – vars äventyr når bortom fantasins gränser. Detta är hans mytomspunna historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Conan the Adventurer - Avsnitt 13
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Conan the Adventurer - Avsnitt 13"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar