Titel:
Hairspray
Kategori:
Komedi
Längd:
1:56
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2012-02-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hairspray:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hairspray

Hairspray (2007)

Tracy Turnblad, en stor flicka med stort hår och ett ännu större hjärta, har bara en passion i livet ? att dansa. Hennes dröm är att få vara med i The Corny Collins Show, Baltimores häftigaste dansparty som visas på tv. Tracy tycks passa perfekt som deltagare ? om det inte vore för en sak? Hennes kroppsstorlek skiljer henne från den coola mängden, något som hennes välmenande men överbeskyddande mor (spelad av John Travolta) inte är sen att påpeka. Men skam den som ger sig! Tracy är övertygad om att det är hennes kall i livet att ägna sig åt dans och när hennes far Wilbur (Christopher Walken) säger till henne ?Go for it!? inser hon att man måste tänka stort för att bli stor? Även om ens kropp redan motsvarar formatet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hairspray
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hairspray"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar