Titel:
All American Orgy
Originaltitel:
Cummings Farm
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-12-07
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera All American Orgy:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

All American Orgy

All American Orgy (2009)

Cummings Farm

All American Orgy är en avslöjande komedi om sex och alla problem som det kan ställa till med. Andrew Drazek går rakt på sak i sin regidebut och låter oss möta tre par som av olika anledningar bestämt sig för att gruppsex i en avlägset belägen stuga är precis vad deras relation behöver just nu. Finns det något bättre än en tur ut på landsbygden med sina bästa vänner. Man kan njuta av den friska luften, dricka öl vid vattnet och ha gruppsex i all vänskaplighet. Med hopp om att vidga sina vyer har tre par bestämt sig för att fira helgen med en hederlig orgie. Men väl på plats när de blandar droger, sprit och sex börjar deras relationer att skava allt mer. Kanske var det inte en så bra idé i alla fall?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  All American Orgy
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "All American Orgy"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar