Titel:
Fright Night
Kategori:
Skräck
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-02-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Fright Night:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fright Night

Fright Night (2011)

Livet leker för collegekillen Charley Brewster (Anton Yelchin) - han hänger med det coola kompisgänget och är ihop med skolans snyggaste tjej. Faktum är att han blivit så kaxig att han börjat dissa sin bästa vän Ed (Christopher Mintz-Plasse). Men problemen börjar när en ny granne, Jerry (Colin Farrell), flyttar in. Till en början verkar han vara en trevlig och charmig kille, men det är något som inte stämmer. Efter att ha sett Jerry hålla på med några väldigt konstiga saker, förstår Charley att han är en vampyr som börjat jaga i grannskapet. Men ingen vill tro honom när han berättar. Då beslutar sig Charley för att göra sig av med monstret i grannvillan på egen hand. Frågan är bara hur - för Jerry är en obeveklig, skoningslös mördare, som kommer att slåss till sista blodsdroppen. Fright Night är en smart och underhållande remake av skräckklassikern med samma namn. Med en hel rad skickliga skådespelare och ett spännande bonusmaterial kommer Fright Night att få dig att sitta på helspänn från första sekunden till den sista.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fright Night
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fright Night"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar