Titel:
Niceville
Originaltitel:
The Help
Kategori:
Drama
Längd:
2:20
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-03-14
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Niceville:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Niceville

Niceville (2011)

The Help

Kathryn Stocketts succéroman ”Niceville” har blivit en fantastisk film med imponerande skådespelarprestationer av bl a Emma Stone, Oscar®- nominerade Viola Davis (Bästa kvinnliga biroll, Tvivel, 2008), Octavia Spencer och Bryce Dallas Howard. Niceville utspelar sig i 60-talets Mississippi och är en inspirerande berättelse om mod och vänskapen mellan tre starka kvinnor, som förenas i ett hemligt bokprojekt. Men projektet bryter mot samhällets oskrivna lagar och gör att kvinnorna lever farligt. Niceville är en tidlös och övertygande berättelse om vänskap över gränser och förmågan att skapa förändring.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Niceville
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Niceville"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar