Titel:
Mupparna
Originaltitel:
The Muppets
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-07-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mupparna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mupparna

Mupparna (2011)

The Muppets

Världens största muppet-fan Walter och hans vänner Gary (Jason Segel) och Mary (Amy Adams) är på semester i Los Angeles. De upptäcker att oljemiljonären Tex Richman (Chris Cooper) har en illvillig plan: att riva Mupparnas gamla teater och borra efter olja. För att få ihop de pengar som krävs för att rädda teatern försöker nu de tre vännerna att återförena Mupparna, vilket inte visar sig vara så lätt. Fozzi uppträder nu på ett casino i Reno med ett band som kallar sig Moopets. Miss Piggy är en moderedaktör (för stora storlekar) på Vogue i Paris, Animal är inskriven på en klinik i Santa Barbara för att komma till rätta med sitt häftiga humör och Gonzo är en högt uppsatt rörmokarmagnat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mupparna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mupparna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar