Titel:
Dagboken
Originaltitel:
The Notebook
Kategori:
Romantik
Längd:
2:03
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-10-25
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Dagboken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dagboken

Dagboken (2004)

The Notebook

Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton (Ryan Gosling & Rachel McAdams). Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft. Filmen bygger på Nicholas Sparks bästsäljare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dagboken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dagboken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar