Titel:
Meet Monica Velour
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2012-01-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Meet Monica Velour:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Meet Monica Velour

Meet Monica Velour (2010)

Kim Cattrall slår hål på sin glamourösa Sex and the City-image i rollen som den avdankande 80-talsporrstjärnan, Monica Velour. Hennes största fan, den 17-årige Tobe Hulbert, är en naiv och oskuldsfull nörd med ett brinnande intresse för gamla filmer och en passion för 30-talsjazz. I sitt rullande gatukök med en stor varmkorv på taket ger sig Tobe ut på en resa, fast besluten att äntligen få möta föremålet för sina hormonstinna drömmar – Monica. Han hittar henne och inser att hennes liv fallit i spillror ... och bestämmer sig för att till varje pris ställa allt till rätta. Vare sig hon vill det eller inte. I rollistan syns även Brian Dennehy (tv-serien Vita huset).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Meet Monica Velour
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Meet Monica Velour"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar