Titel:
Down to the Bone
Kategori:
Drama
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-10-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Down to the Bone:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Down to the Bone

Down to the Bone (2004)

För inte länge sedan var Irene skolans skönhet. Nu kämpar hon för att hålla tårarna borta under sin stripiga lugg i kassan på snabbköpet. Varje dag är en kamp för att hålla ihop sitt äktenskap, orka vara en kärleksfull mor – och få ihop pengar till sitt knarkberoende. Efter att ha sänkt sig till att stjäla sin sons födelsedagspengar för att betala en knarklangare beslutar hon sig för att skriva in sig på en klinik. Sakta dras hon till en karismatisk skötare, själv med ett mörkt förflutet. För sent inser hon att de har mycket mer gemensamt än vad hon önskat sig… Regissören bakom fyrfaldigt Oscarnominerade Winter’s Bone, Debra Granik, ägnade fem år åt att dokumentera verklighetens Irene innan hon dramatiserade materialet. Filmen har belönats med nio stora priser på festivaler från Sundance och Los Angeles till Wien och Marrakesh.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Down to the Bone
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Down to the Bone"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar