Titel:
Eric Stanze Collection - Deadwood Park
Kategori:
Skräck
Längd:
1:57
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2012-04-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Eric Stanze Collection - Deadwood Park:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eric Stanze Collection - Deadwood Park

Eric Stanze Collection - Deadwood Park (2007)

Eric Stanze har bland cinefiler befäst sin position som den amerikanska indieskräckens Luis Buñuel. Född 1971 i St. Louis, Missouri, där han redan som tonåring praktiserade på filminspelningar tills han 1995 startade det egna produktionsbolaget Wicked Pixel Cinema. Sedan dess har han fortsatt att utforska genrefilmens bakgator, där lust och mardrömmar verkar i en obekväm symbios. En gång i tiden var lilla Eidolon Crossing en blomstrande stad som skördade sina frukter från nöjesparken Dogwood Park i utkanten av bygden. Det var innan barnamorden började. Stanzes ”gotiska epos” är en krypande skräckfilm som allteftersom tätnar till en fasansfull mardröm!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eric Stanze Collection - Deadwood Park
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eric Stanze Collection - Deadwood Park"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar