Titel:
Eric Stanze Collection - Scrapbook
Kategori:
Skräck
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2012-11-29
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Eric Stanze Collection - Scrapbook:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eric Stanze Collection - Scrapbook

Eric Stanze Collection - Scrapbook (2000)

Eric Stanze har bland cinefiler befäst sin position som den amerikanska indieskräckens Luis Buñuel. Född 1971 i St. Louis, Missouri, där han redan som tonåring praktiserade på filminspelningar tills han 1995 startade det egna produktionsbolaget Wicked Pixel Cinema. Sedan dess har han fortsatt att utforska genrefilmens bakgator, där lust och mardrömmar verkar i en obekväm symbios. Leonard är en seriemördare som bevarar minnena av sina offer i en klippbok. När unga Clara finner sig fången i hans källare tvingas hon delta i dokumenteringen av sina egna våndor. Den legendariska tidskriften Rue Morgue Magazine utnämnde Scrapbook till 2001 års bästa independentfilm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eric Stanze Collection - Scrapbook
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eric Stanze Collection - Scrapbook"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar