Titel:
Eric Stanze Collection - Ice From the Sun
Kategori:
Skräck
Längd:
1:56
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2012-04-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Eric Stanze Collection - Ice From the Sun:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eric Stanze Collection - Ice From the Sun

Eric Stanze Collection - Ice From the Sun (1999)

Eric Stanze har bland cinefiler befäst sin position som den amerikanska indieskräckens Luis Buñuel. Född 1971 i St. Louis, Missouri, där han redan som tonåring praktiserade på filminspelningar tills han 1995 startade det egna produktionsbolaget Wicked Pixel Cinema. Sedan dess har han fortsatt att utforska genrefilmens bakgator, där lust och mardrömmar verkar i en obekväm symbios. Lågbudget av bibliska proportioner – hur ofta hör man den beskrivningen? En megalomanisk trollkarl och hans lärjunge har skapat en egen dimension som rubbar balansen mellan himlen och helvetet. Färgfrenesi och originella bilddistortioner utmärker denna sinnesutvidgande upplevelse.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eric Stanze Collection - Ice From the Sun
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eric Stanze Collection - Ice From the Sun"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar