Titel:
Eric Stanze Collection - Savage Harvest
Kategori:
Skräck
Längd:
1:11
Utgivningsår:
1994
Publicerad:
2012-04-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Eric Stanze Collection - Savage Harvest:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eric Stanze Collection - Savage Harvest

Eric Stanze Collection - Savage Harvest (1994)

Eric Stanze har bland cinefiler befäst sin position som den amerikanska indieskräckens Luis Buñuel. Född 1971 i St. Louis, Missouri, där han redan som tonåring praktiserade på filminspelningar tills han 1995 startade det egna produktionsbolaget Wicked Pixel Cinema. Sedan dess har han fortsatt att utforska genrefilmens bakgator, där lust och mardrömmar verkar i en obekväm symbios. Den moderna civilisationen hamnar i blåsväder i Stanzes långfilmsdebut som ser indianmytologi bemöta demoniska väsen. Det som började som ett passionsprojekt blev ett nationellt kultfenomen som kritiker jämfört med Evil Dead. Ovanlig kombination av grundlig historisk research och chockerande splattereffekter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eric Stanze Collection - Savage Harvest
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eric Stanze Collection - Savage Harvest"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar