Titel:
Eric Stanze Collection - Savage Harvest 2: October Blood
Kategori:
Skräck
Längd:
1:58
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2012-04-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Eric Stanze Collection - Savage Harvest 2: October Blood:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eric Stanze Collection - Savage Harvest 2: October Blood

Eric Stanze Collection - Savage Harvest 2: October Blood (2006)

Eric Stanze har bland cinefiler befäst sin position som den amerikanska indieskräckens Luis Buñuel. Född 1971 i St. Louis, Missouri, där han redan som tonåring praktiserade på filminspelningar tills han 1995 startade det egna produktionsbolaget Wicked Pixel Cinema. Sedan dess har han fortsatt att utforska genrefilmens bakgator, där lust och mardrömmar verkar i en obekväm symbios. Uppföljaren till Eric Stanzes kultförklarade demonrysare utspelar sig tio år efter att den groteska massakern ägde rum i Tyge Murdocks hemstad. Besatt av ryktena om de demoniska krafter som omgav morden följer han spåren tillbaka till den enda överlevaren – där helt nya fasor väntar honom.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Eric Stanze Collection - Savage Harvest 2: October Blood"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar