Titel:
Jag är min egen Dolly Parton
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2011-12-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Jag är min egen Dolly Parton:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jag är min egen Dolly Parton

Jag är min egen Dolly Parton (2011)

Fem musikskapande kvinnor, sammanförda genom sin kärlek till Dolly Parton. Alla bär de på drömmar om framtiden, men också på smärtsamt bagage från det förflutna. Under en serie hyllningskonserter utvecklas en varm vänskap som leder till djupdykningar i kvinnornas livsberättelser. I filmen möter vi musikproducenten Gudrun Hauksdottir och sångerskorna Nina Persson, Cecilia Nordlund, Lotta Wenglén och Helena Josefsson – fem färgstarka kvinnor redo för nya livsutmaningar, inspirerade av Dolly Partons styrka att gå sin egen väg och inte vara rädd för att vara obekväm. Filmen tar oss med på en utmanande resa som handlar om att ta sig själv på allvar, att lyssna till sin längtan och våga förverkliga sina drömmar. Jag är min egen Dolly Parton – en djupt personlig dokumentär av Jessica Nettelbladt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jag är min egen Dolly Parton
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jag är min egen Dolly Parton"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar