Titel:
Män som simmar
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:11
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-10-26
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Män som simmar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Män som simmar

Män som simmar (2009)

Dylan Williams flyttade till Sverige full av drömmar och förhoppningar. Ett oplanerat barn, en lång och mörk vinter och en rad meningslösa arbeten senare har drömmarna börjat blekna och ersatts av den svåra kampen att hitta en tillhörighet i ett nytt och främmande land. Hur kommer man in i det svenska samhället och lär känna nya människor? För en infödd svensk är svaret självklart. Man går på kurs! Det var också det råd Dylan Williams fick av sin lärare på Svenska för invandrare. Men en kurs ? Nej, det kändes inte riktigt som hans grej. Tills han en dag hörde talas om några män som skulle starta en kurs i något så osannolikt som konstsim för herrar! De är lärare, lokförare, arkivarier, kötthandlare och chefer och de är alla på väg att fylla 40. Att simma konstsim blir ett andningshål i en tillvaro som känns full av stress och krav. Simbassängen blir en oas där dessa medelålders män kan flyta, leka och komma ihåg att en gång var allting möjligt. De tror de är det enda manliga konstsimlaget som finns men till sin förvåning upptäcker de att de har kollegor i hela världen; Japan, Ukraina, Holland, Frankrike, Tyskland, Tjeckien, Italien, Frankrike... Och det ska arrangeras ett Världsmästerskap för första gången!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Män som simmar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Män som simmar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar