Titel:
Killer Elite
Kategori:
Action
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-07-18
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Killer Elite:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Killer Elite

Killer Elite (2011)

Må bäste man överleva! Livet som hårdför elitagent hade han egentligen lagt på hyllan. Men när hans gamla mentor tas som gisslan måste kampsportexperten Danny återuppta sin brutala karriär. Och i ett fartfyllt race från Australien till Paris, genom London och Mellanöstern, måste han ensam kämpa mot tre stenhårda lönnmördare från de brittiska specialstyrkorna för att inte tala om deras lömske ledare. Tre av världens största actionhjältar – Jason Statham, Clive Owen och Robert De Niro – sammanstrålar här i ett Bourne-liknande actioninferno, som otroligt nog bygger på en sann berättelse! Och som grädde på actionmoset bjuds vi på en strålande insats av det australiska stjärnskottet Yvonne Strahovski (från tv-serien Chuck).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Killer Elite
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Killer Elite"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar