Titel:
Abduction
Kategori:
Action
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-08-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Abduction:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Abduction

Abduction (2011)

Man kan inte fly från sitt förflutna! Vad skulle du göra om du upptäckte att du hade blivit bortförd som barn? Att de människor du bodde hos inte var dina riktiga föräldrar? Hur skulle du reagera om dina närmaste mördades av en lönnmördare rakt framför ögonen på dig? Och om du upptäckte att hela ditt liv var en illusion skapad för att dölja en mörk och tragisk hemlighet? Skulle du fly från de brutala gärningsmännen? Eller skulle du stanna och ta upp kampen? Twilight-superstjärnan Taylor Lautner spelar här sin första ledande huvudroll där hon hamnar mitt i en otrolig komplott där även svenske Michael Nyqvist (Stieg Larsson-trilogin) står inför sitt stora Hollywood-genombrott. Spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo att kämpa för den du tror att du är!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Abduction
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Abduction"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar