Titel:
Arne Dahl 1: Misterioso
Kategori:
Thriller
Längd:
2:57
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-07-04
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Arne Dahl 1: Misterioso:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arne Dahl 1: Misterioso

Arne Dahl 1: Misterioso (2011)

Tre svenska finansmän mördas med en natts mellanrum i Stockholmsregionen. Allt tyder på att det kommer att fortsätta. Rikskriminalen inrättar snabbt en specialenhet med kriminalkommissarie Jenny Hultin som chef. Hon handplockar sex poliser från hela landet och de bildar den så kallade A-gruppen. De har stor press på sig att lösa fallet innan fler finansmän mördas. Finns det någon gemensam nämnare mellan offren eller är de slumpvis utvalda? Vem är den spårlösa mördaren som iskallt skjuter svenska finansmän? Vad är det han vill? Media kallar honom Finansmördaren, och när spåren börjar leda i riktning mot ryska maffian blir läget riktigt kritiskt. Misterioso utspelar sig i den svenska finanskrisens efterdyningar som skär ett djupt snitt genom den svenska samtiden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arne Dahl 1: Misterioso
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arne Dahl 1: Misterioso"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar