Titel:
Jane Eyre
Originaltitel:
Jane Eyre (2011)
Kategori:
Drama
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-05-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Jane Eyre:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jane Eyre

Jane Eyre (2011)

Jane Eyre (2011)

Efter att ha förlorat sina föräldrar tvingas Jane Eyre bo hos sina kärlekslösa släktingar där hon till slut blir utkastad och hamnar på en välgörenhetsskola för föräldralösa barn. När Jane efter många år kan lämna skolan söker hon anställning som guvernant hos den gåtfulle Mr. Rochester på hans egendom Thornfield Hall. Det dröjer inte länge innan han har vunnit hennes hjärta och hennes kärlek visar sig bli besvarad. Men allt är inte som det ser ut att vara och Jane blir snart varse att Mr. Rochester gömmer en mörk hemlighet. JANE EYRE bygger på Charlotte Brontës roman med samma namn, en av den brittiska litteraturens stora klassiker.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jane Eyre
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  0 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Jane Eyre
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jane Eyre"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar