Titel:
Oliver & Gänget (Svenskt tal)
Originaltitel:
Oliver & Company (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:10
Utgivningsår:
1988
Publicerad:
2012-03-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Oliver & Gänget (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Oliver & Gänget (Svenskt tal)

Oliver & Gänget (Svenskt tal) (1988)

Oliver & Company (Swedish)

Kasta dig in i ett äventyr mitt i den pulserande storstaden New York och berättelsen om Oliver & Gänget! Ensam och övergiven söker Oliver ett hem och hamnar hos den tuffe gathunden Dodger och hans hundgäng. Här blir han också kompis med den ettrige Tito, den tröge Einstein, bulldoggen Frances och så Rita förstås, tjejen som försöker hålla ordning på dem alla. Men deras husse, småtjuven Fagin, har ständiga problem med sin elaka chef Sykes. Och när Sykes får reda på att Oliver ska adopteras av Jenny, en söt tjej med rika föräldrar, kidnappar han henne mitt framför nosen på Oliver och gänget! Nu är det upp till dem att rädda henne! Oliver & Gänget bjuder på ett spännande och fartfyllt äventyr med massor av humor och skön musik!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Oliver & Gänget (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Oliver & Gänget (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar