Titel:
Björnbröder (Svenskt tal)
Originaltitel:
Brother Bear (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Björnbröder (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Björnbröder (Svenskt tal)

Björnbröder (Svenskt tal) (2003)

Brother Bear (Swedish)

Efter att ha förlorat sina två bröder i en kamp med en björn, svär Denahi att hämnas! Han tänker göra allt för att hitta björnen som tagit hans älskade bröder från honom. Men vad han inte vet är att hans yngste bror Kenai faktiskt lever - men han har förvandlats till en björn av De Stora Andarna. Utan att veta det jagar Denahi alltså sin egen bror! För att klara sig får Kenai hjälp av Koda, en tuff och sprallig björnunge som vet hur man överlever i naturen. Tillsammans med de två inte så snabbtänkta älgarna Rutt och Tuck hjälps de åt att klara sig genom vildmarken, alla faror och utmaningar. Men Denahi kommer allt närmare och Kenai måste snabbt hitta berget där "ljuset nuddar jorden". Bara där kan han förvandlas tillbaka till människa igen... Följ med till den storslagna vildmarken, till den plats där mystiken lever och den tid då Disneys Björnbröder utspelar sig. Ett spännande äventyr fyllt av vänskap, värme och härlig musik av Oscar-vinnaren Phil Collins!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Björnbröder (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Björnbröder (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar