Titel:
Dennis firar Jul
Originaltitel:
A Dennis the Menace Christmas
Kategori:
Komedi
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-11-23
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Dennis firar Jul:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dennis firar Jul

Dennis firar Jul (2007)

A Dennis the Menace Christmas

Sexåringen Dennis Mitchell gör en lista som han dubbelkollar, trippelkollar och kollar igen. Han tänker hitta den perfekta presenten till sin buttre granne herr Wilson. Men det krävs ett mindre mirakel för att det inte ska bli fel. Och det är just vad som händer när en ängel dyker upp för att skapa julstämning för den som behöver uppleva det. Robert Wagner (Austin Powers-filmerna) och Louise Fletcher (One Flew over the Cuckoo?s Nest) spelar makarna Wilson. Godfrey (Phat Girlz) spelarBob, besökaren från himlen. Maxwell Perry Cotton ? som är exakt lika gammal som Dennis ? spelar rollen som vår unge hjälte. Se till att få borthonom härifrån!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dennis firar Jul
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dennis firar Jul"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar