Titel:
Blackthorn
Kategori:
Western
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-01-18
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Blackthorn:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blackthorn

Blackthorn (2011)

Blackthorn antyder att Butch Cassidy inte dog i Bolivia 1908, utan att han de följande 20 åren bytte namn till och levde som James Blackthorn. Filmen berättar historien om en gammal amerikan som heter James Blackthorn (alias Butch Cassidy), spelad av sam Shepard, som föder upp hästar i Bolivia men är döende och vill återvända hem till USA. Men längs vägen möter han en ung spansk gruvarbetare som är efterlyst för att ha rånat en gruva. De två blir långsamt vänner och bestämmer sig så småningom för att göra en sista stöt… Vackert filmad och med imponerande action är filmen en modern hyllning till Sergio Leone och westergenren. Regissören Mateo Gil har länge varit den som skrivit manus tillsammans och för Alejandro Amenabar på ett flertal filmer, bland annat Agora, den Oscarsvinnande Gråta med ett leende och Open Your Eyes. Mateos regissörsdebut Nadie Conoce a Nadie, också med Noriega i huvudrollen, vann en Goya för bästa specialeffekter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blackthorn
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blackthorn"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar