Titel:
Sleeping Beauty
Kategori:
Drama
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Sleeping Beauty:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Sleeping Beauty

Sleeping Beauty (2011)

Universitetsstuderande Lucy bekostar sina studier genom deltidsjobb; först ställer hon upp i medicinska experiment och därefter börjar hon prostituera sig. Det senare leder henne till en anställning som "Törnrosa" på en exklusiv bordell. I arbetet sövs hon ned, varpå förmögna äldre män har tillgång till hennes kropp och kan uppfylla sina erotiska fantasier. Lucy blir besatt av att få veta vad hon utsätts för under den djupa sömnen och hon får allt svårare att leva sitt dagliga liv. Sleeping Beauty var en av de mest kontroversiella filmerna vid filmfestivalen i Cannes 2011, där den var med i tävlan. För regin står Julia Leigh och huvudrollen spelas av Emily Browning (Sucker Punch).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Sleeping Beauty
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Sleeping Beauty
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Sleeping Beauty"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar