Titel:
The Future
Kategori:
Drama
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera The Future:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Future

The Future (2011)

The Future börjar en eftermiddag på en soffa. Sophie och Jason, ett trettionågonting par i Los Angeles, inser att inom en månad kommer deras liv att för evigt ändras, eftersom de då ska hämta upp en katt de adopterat. För att kunna fånga det liv som verkar glida dem ur händerna, säger de upp sig från sina jobb, kopplar ifrån internet, och börjar leta nya intressen. Alla dessa förändringar förändrar tid och rum och sätter deras tro och kärlek till varandra och sig själva på prov. Miranda Julys verk lyckas glida mellan genrernas stereotyper och skapar sina egna värderingar och tillhörigheter, hon är en unik regissör och har en intuitiv känsla för lekfullt och udda historieberättande. Denna, hennes andra, uppfriskande roliga och högst okonventionella film visar en djup förståelse för den rädsla som finns inom många förhållanden. Huvudrollerna görs av Indietalangerna Miranda July och Hamish Linklater (Christine TV-serien, Fantastic Four). The Future var i tävlan vid Berlin Filmfestival och visades vid Sundance Filmfestival 2011.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Future
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Future"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar