Titel:
Kill List
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Kill List:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kill List

Kill List (2011)

Jamie och Gal är gamla kompisar från Irak-kriget som lever ett dubbelliv. Jamie är strax över 30 år och lyckligt gift med Shel och tillsammans har de en sexårig son, Sam. Gal är medelålders och lite smårund och är ständigt på jakt efter hans nästa unga ”fotbollsfru”. Utifrån ser de ut och beter sig som framgångsrika säljare, med en kombi, ett vackert hus och dyra kostymer. Men de är egentligen lönnmördare med bagageluckan fylld med maskingevär och raketkastare. I dessa ekonomiskt stressade tider kan inte ens lönnmördare vara petiga när de väljer jobb. De åsidosätter sina principer när tar sig an deras nästa jobb och blir inblandade i en härja av snuff-filmer, satanistiska mord och en konspiration som leder dem ända in i parlamentshuset. Ben Wheatleys debutfilm ”Down Terrace” vann bland annat Raindance Award vid British Independent Film Awards 2009. Kill List är producerad av Warp Films (This is England, Dead Man’s Shoes, Tyrannosaur, Four Lions, Submarine).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kill List
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kill List"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar