Titel:
Another Happy Day
Kategori:
Drama
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Another Happy Day:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Another Happy Day

Another Happy Day (2011)

Ett bröllop i hennes föräldrars hem i Annapolis kastar in den spända Lynn i famnen på sin pillerknaprande och nedsättande familj. Det är Lynns sons bröllop, som hon förlorade vårdanden om efter hennes bittra skilsmässa. Men de tre av hennes barn hon fick uppfostra uppvisar alla en mängd olika störningar såsom att skära sig själva och drogmissbruk, något som Lynns syster och mor både retar och beskyller henne för. Många filmer har försökt skildra överklassfamiljens dysfunktionallitet, men få har lyckats skildra den med sådan känsla, råhet och sanning som Another Happy day. Skriven och regisserad av debutanten Sam Levinson, som mottog priset för Bästa Manus vid Sundance 2011. Med Ellen Barkin (Palindromes, Fear and Loathing in Las Vegas), Kate Bosworth (21, Superman Returns), Ellen Burstyn (The Fountain, Requiem for a Dream), Demi Moore (Harry bit för bit, På heder och samvete) och Thomas Haden Church (Easy A, Spiderman).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Another Happy Day
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Another Happy Day"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar