Titel:
Flypaper
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-05-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Flypaper:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Flypaper

Flypaper (2011)

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) är på väg in på banken i sista sekund före stängning. I samma sekund är två oberoende gäng precis på väg att råna banken. Skottlossning uppstår och Tripps första tanke är att han måste skydda bankkassörskan Katilin (Ashley Judd). Vapenvila inleds av de båda gängen varav det ena består av professionella rånare och det andra av de glada amatörerna Peanut Butter (Tim Blake Nelson) och Jelly (Pruitt Taylor Vince). Snart sätter bankens säkerhetssystem in och alla är fast inne på banken. Under kvällen utvecklar sig en katt och råtta lek varpå Tripp och Kaitlin försöker lösa situationen och överleva, under tiden uppstår förälskelse på kuppen. En actionladdad överraskande komedi du inte vill missa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Flypaper
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Flypaper"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar