Titel:
A Lonely Place To Die
Kategori:
Thriller
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-05-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Lonely Place To Die:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Lonely Place To Die

A Lonely Place To Die (2011)

En grupp klättrare har högt upp i bergen gjort en otäck upptäckt. De har hittat en åttaårig flicka som är levande begravd.Vettskrämd, uttorkad och utan att hon kan ett ord engelska förstår klättrarna att hon blivit utsatt för en fruktansvärd kidnappning. Alison, klättringgruppens ledare, ser det som sin uppgift att rädda flickan. Men farligare än terrängen och farligare än kidnapparna visar sig flickans pappa vara. Han är en hänsynslös serbisk krigsförbrytare som har hyrt in legosoldater för att garantera att flickan åter förs i säkerhet. Dessa män är brutala professionella mördare som förgör allt i deras väg. I försöket att göra det rätta och föra flickan i säkerhet får Alison och hennes grupp slåss för sina liv?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Lonely Place To Die
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Lonely Place To Die"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar