Titel:
Maktens Män
Originaltitel:
The Ides Of March
Kategori:
Drama
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-06-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Maktens Män:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maktens Män

Maktens Män (2011)

The Ides Of March

MAKTENS MÄN är en berättelse om sex, ambitioner, lojalitet, svek och hämnd. I centrum står en ung presstalesman som faller offer för maktspelet som äger rum bakom kulisserna i det politiska livet, liksom för förrädiska manipulationer och lockelser. George Clooney spelar rollen som guvernör Morris, presidentkandidat för demokraterna och Ryan Gosling hans presstalesman. Paul Giamatti är kampanjledare för en av Morris motståndare och Marisa Tomei reporter vid New York Times. Evan Rachel Wood spelar en praktikant som arbetar med valkampanjen. MAKTENS MÄN gick rakt upp på 2:a plats på biotoppen i USA. George Clooney står även för regin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maktens Män
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maktens Män"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar