Titel:
Där vi en gång gått
Originaltitel:
Where Once We Walked
Kategori:
Drama
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-03-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Där vi en gång gått:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Där vi en gång gått

Där vi en gång gått (2011)

Where Once We Walked

En film om mänsklighet och kärlek i tider av nationell oro. Baserat sig på Kjell Westös roman. I början av 1900-talet var Helsingfors egentligen två städer, den rika överklassens idyll och de fattiga arbetarnas slumkvarter. Berättelsen tar oss genom decennier och visar hur tid, rum och social klass både förenar människor och driver dem ifrån varandra. Den självständiga och nyfikna Lucie (Jessica Grabowsky) vill vara fri och vägrar anpassa sig till de mönster som förväntas av överklassens kvinnor. Barndomsvännen och fotografen Eccu (Jakob Öhrman) är djupt förälskad i den vilda och excentriska Lucie, men hennes hjärta slår endast för Allu (Andreas af Enehielm), som är en fotbollshjälte från arbetarklassen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Där vi en gång gått
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Där vi en gång gått"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar