Titel:
Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen (Svenskt tal)
Originaltitel:
Winnie the Pooh (Swedish)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:00
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-02-22
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen (Svenskt tal)

Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen (Svenskt tal) (2011)

Winnie the Pooh (Swedish)

Ja, det är inte alltid så lätt att vara Nalle Puh. Inte bara det här med långa och krångliga ord, lägg även till att all håning är slut, att Iors svans har försvunnit och att Sjumilaskogen fått ovälkommet besök av den hemska ”Baxen” som sprider oro bland alla. Speciellt Nasse, som ju av naturen är rädd för det mesta. Men är man vänner så är man där för att hjälpa varandra, och tillsammans är de nu redo att övervinna alla hinder, stora som små, i Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen. Följ med Puh, Nasse, Tiger, Uggla, Kanin, Ru och den olycklige Ior på ett helt nytt och sagolikt äventyr, inspirerat av A.A. Milnes klassiska böcker och gjort i klassisk handritad Disneystil. En underbar berättelse för stora och små Puh-fantaster, fyllt av vänskap, äventyr, skratt – och massor av härlig håning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Nalle Puhs Film: Nya äventyr i Sjumilaskogen (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar